Thursday, February 2, 2017

Tuan Homestay

Kesidang Lia Homestay di Bandar Melaka yang selesa dan murahKami menyediakan homestay di Bandar Melaka yang selesa, bersih dan murah untuk keperluan penginapan anda ketika berkunjung ke Melaka. Di samping itu homestay ini juga terletak tidak jauh dari kawasan pelancongan dan tempat-tempat tumpuan di Melaka.

Kemudahan di Homestay Kesidang Lia:

Bilik penginapan:

Homestay kami dilengkapi 3 bilik tidur yang luas dan selesa. 2 bilik berhawa dingin dan berkipas. 1 bilik berkipas. Bilik utama dilengkapi katil bersaiz queen, bilik 2 dilengkapi katil queen dan katil bujang dan bilik 3 dilengkapi 2 katil bujang. Toto dan extra bantal disediakan untuk tetamu homestay yang memerlukannya tanpa sebarang charge.

Ruang tamu:

Ruang tamu di bahagian depan dilengkapi dengan setee 3+2+1 dan tikar buluh dan ruang keluarga di bahagian tengan dilengkapi TV 21 inci CRT dengan Astro Njoi, Tikar buluh dan kerusi malas.

Homestay di Bandar Melaka

Ruang dapur:

Ruang dapur dilengkapi dengan meja makan 8 kerusi. Peralatan memasak dan peti ais juga disediakan. Periuk nasi elektrik dan cerek, kuali dan periuk juga disediakan bagi tetamu yang ingin memasak.

Lain-lain kemudahan:

Mesin basuh dan sterika elektrik juga disedaikan.

Homestay Murah Bandar Melaka


Tempat letak kereta:

Boleh memuatkan 4 buah kereta sekali gus iaitu 2 di dalam dan 2 diluar tanpa menggangu lalulintas.

Alamat: Homestay Kesidang

163B, Jalan Kesidang 2/13
Taman Kesidang Seksyen 2
75200 Melaka

Kadar Sewa: RM200.00 semalam

Telefon: Call/whatsapp/sms 017-9527363 call 019-6507363 (Muhalith) atau 017-6737363 (Jamaliah)

FB: http://facebook.com/kesidanghomestay

Check in : 2.00 ptg dan Check out : 12 tengahari

Homestay Kesidang Lia di Bandar Melaka juga terletak di lokasi yang cukup menarik dan tidak jauh dari tempat-tempat pelancongan utama di Melaka. Hanya lebih kurang 2-3km dari Bandar Melaka, 5-6km dari Bandar Hilir, 5-6km dari Klebang. Sekiranya anda memerlukan homestay di Bandar Melaka atau homestay berdekatan Bandar Hilir yang murah dan selesa hubungi kami untuk tempahan atau pertanyaan lanjut.

Tuan Homestay

About Tuan Homestay -

Homestay Kesidang Lia dan Kesidang Moon menawarkan penginapan yang selesa, murah dan dekat dengan bandar. Homestay dilengkapkan dengan pelbagai kemudahan untuk keselesaam tetamu. Hubungi saya whatsapp/tel 017-9527363 untuk maklumat lanjut

Subscribe to this Blog via Email :

2 comments

Write comments
January 9, 2016 at 4:30 PM delete

kesidang Lia Homestay hanya kira2 3 km ke river cruise, hang tuah mall, uitm dan utem serta kpm, stadium hang tuah dan kira2 5-6 km ke bndr hilir, dataran pahlawan, menara taming sari. Homestay selesa dan murah di bandar melaka

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
October 17, 2016 at 7:10 PM delete

Harga boleh runding lagi ke?

-sekadar bertanya

Reply
avatar

Rakan pengunjung yang baik hati. Komen anda amat dihargai.